Startsidan
Anläggning
Kontakta oss
Team Egertoft
Unghästkoncept
Träningsavgift
Gästbok
Admin av hemsidan
 

      Team Egertoft

 Helena Egertoft:    

Född:  22 Maj 1967 i Norrköping

Familj: sambo med Jan, tillsammans har vi sonen Daniel. Familjen består även av Nadia och Channe, Jans tonårsdöttrar från ett tidigare förhållande. Hunden Jenny.

Jobbat som lärling: i Halmstad har jag jobbat hos Lars-G Edvinsson,Fredrik Widman och Lars-Ove Lunneryd. Jag har också varit en sväng i USA hos Ron Waples, och hade en mycket lärorik period i Italien hos K-G Holgersson/Roberto Andreghetti. Sista året innan jag tog ut min licens jobbade jag hos Thomas Uhrberg.

Tränar licens: tog ut licens i Halmstad 1996.

En person du uppskattar inom travet  : Anders Ekberg, han sätter lite piff på travsändningarna!! Alltid underhållande att lyssna på honom.

Något som kan ändras inom travet : Ett måste är att sänka spelskatten och ge dom pengarna till hästägare.

 Jan Hansen:  

Född: 24 juni 1966 i Skive, Danmark

Jobbat som lärling: Steen Juul, Kent Friborg, Flemming Jensen, Jörn Laursen, Seppo Kukkonen samt i Sverige hos Petri Puro.

Tränar licens: tog ut licens i skive 1992, där jag var i tre år. 1996 blev jag rekryterad till Kalmartravet.

Antal vunna lopp: runt 500 lopp. Tiden i Danmark var mycket framgångsrik, var varje år bland dom tio vinstrikaste i landet.

Team Egertoft är ett familjeföretag som består av Helena Egertoft och Jan Hansen. Vi har jobbat/bott ihop sedan 2001. Man kan säga att vi har ett popstall, som man kallar det, två proffs i ett stall. Helena är den som håller i allt det administrativa och ser till att allting flyter på, samt håller kontakt med hästägarna. Janne lägger upp träningen, sköter skoningarna och kör hästarna i lopp. All träning utför vi tillsammans.

Vi kompletterar varandra bra och trivs med våra uppgifter.

 Skriv ut denna sida

Norton 360 Utvecklat av TSAR